DIGI HC-700
Αυτόματη ηλεκτρονική ετικετέζα, με σύστημα εκτύπωσης και επικόλλησης αυτοκόλλητης ετικέτας στο πάνω μέρος του πακέτου. Μέγιστη δυναμικότητα έως 100 πακέτα ανά λεπτό.
Περιγραφή
Μέγιστη δυναμικότητα: Έως 100 πακέτα / λεπτό. Η ταχύτητα μειώνεται όσο αυξάνεται το μέγεθος του πακέτου και η διάσταση της ετικέτας.
Κονσόλα χειρισμού: Βιομηχανικού τύπου έγχρωμη οθόνη αφής 12.1? TFT LCD (Touch-screen) υψηλής ευκρίνειας και ειδικά διαμορφωμένη για χρήση σε υγρό περιβάλλον.
Λειτουργικό σύστημα σε περιβάλλον Windows (PC Based).
Πλήρη διαχείριση των λειτουργιών μέσω του ειδικά διαμορφωμένου Software, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, με ελληνικό μενού χειριστή και παρέχοντας πολλαπλά επίπεδα ελέγχου πρόσβασης των λειτουργιών ανά χειριστή.
Δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης των πακέτων στις μεταφορικές ταινίες με την χρήση φωτοκύτταρων (pack sensors) και επίβλεψης του χρόνου απόκρισης για την επικόλληση των ετικετών.
Διαστάσεις πακέτων : (Μ) 80 ? 400mm (Π) 40 ? 400mm (Y) 230mm max.
Διαστάσεις ετικέτας: 30-80mm (Π), 28-150mm (Μ).
Διαστάσεις ρολού ετικετών: Εξωτερική διάμετρος ρολού: 300mm, Εσωτερική διάμετρος ρολού: 76mm.
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 ~ +40°C.
Εξωτερικές Διαστάσεις: Ύψος ταινιών: 755-920mm (std frame), 850-1015mm (med frame), 945-1100mm (tall frame) (οριζόμενο κατά την παραγγελία).
Τροφοδοσία ρεύματος: 220V/50Hz μονοφασικό.
Κατασκευή: Από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά κατεργασμένο αλουμίνιο.