ARCA LABELLING SYSTEM ARCA LABELLING SYSTEM

ARCA LABELLING SYSTEM

Ολοκληρωμένο σύστημα επικόλλησης ετικετών.

Περιγραφή
Ατσάλινος σκελετός ανοιχτού τύπου, με σκοπό το μέγιστο βαθμό προσβασιμότητας, που επιτρέπει τον εύκολο και ανεμπόδιστο έλεγχο, καθαρισμό και λειτουργία.
Ρυθμιζόμενο ύψος εργασίας.
Σύστημα ρύθμισης κεντραρίσματος από τη μία πλευρά, που επιτρέπει τη ρύθμιση και των δύο πλευρών από τη μία πλευρά, με έναν τροχίσκο χειρός.
Διπλός πίνακας ελέγχου και στις δύο πλευρές του μηχανήματος.
Χιλιοστομετρικές ρυθμίσεις.
Κινητήρες άνευ ψηκτρών, σύστημα εγγενούς ασφαλείας, που αποτρέπει οποιοδήποτε σφάλμα που μπορεί να προκύψει από λανθασμένο χειρισμό.
Αναλογική οθόνη ελέγχου (ΜΜΙ) που χρησιμοποιεί PC βιομηχανικού τύπου με περιβάλλον χρήστη. Πρόσβαση μέσω βιομετρικών στοιχείων με λειτουργίες όπως Quick Set up, Production Monitor, Code Check or Code Verification functions.

ARCA LASER MARKER ARCA LASER MARKER

ARCA LASER MARKER

Βιομηχανικό laser τύπου CO2 Διοξειδίου του Άνθρακα ή Οπτικό Fiber, σε διάφορες διαβαθμίσεις.

Περιγραφή
Ανοξείδωτη κατασκευή. Περιλαμβάνει και την έκδοση με προστασία IP
Ανεξίτηλη αναγνωσιμότητα, χωρίς αναλώσιμα και υλικά συντήρησης.
Απόλυτη ποιότητα και ασύγκριτη παραγωγικότητα (Non Stop).
Φιλικό προς το περιβάλλον.

ARCA PRINT APPLY LABELLER ARCA PRINT APPLY LABELLER

ARCA PRINT APPLY LABELLER

Εξαιρετικά στιβαρό μηχάνημα, σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί για μια ζωή, ακόμη και στα πιο ακραία βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Απλό στον χειρισμό, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και, χάρη στην πλήρη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια.

Μια μοναδική και ολοκληρωμένη γκάμα, η οποία περιλαμβάνει από απλά αλλά πλέον ανταγωνιστικά προϊόντα, έως μοντέλα υψηλών επιδόσεων, που περιλαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όλα τα μηχανήματα διαθέτουν μία σειρά πρόσθετου ? προαιρετικού εξοπλισμού, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Περιγραφή
Μειωμένη ανάγκη αλλαγής ρολών, χάρη στη μεγάλη θήκη ρολού ετικετών που διαθέτει και ανατυλιχτήρες ριζόχαρτου με σχέση 1:1.
Ελάχιστον χρόνος αλλαγής ρολών, μέσω οπτικού σήματος, που ανιχνεύει το τέλος του ρολού ετικετών.
Αδιάλειπτη παραμετροποίηση, η οποία εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία των μηχανημάτων.
Χωρίς επικίνδυνα σημεία, με πλήρως ασφαλές σύστημα ταινιοδρόμου, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς εργαλεία και να καθαριστεί. Πλήρως ασφαλές και υψηλής τεχνολογίας πατενταρισμένο σύστημα πνευματικής επικόλλησης.
Καλωδίωση CSA-UL,με προστασία βαθμού IP68, φωτεινές σημάνσεις με λυχνίες τύπου LED. Η θήκη της ετικετέζας ασφαλίζει μέσω κοχλιών.
Πιστοποίηση CE με αποδεδειγμένη συμμόρφωση στους κανονισμούς EMC (ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα) και χαμηλής τάσης πρότυπα (μόνωσης και διηλεκτρικής ισχύος).
Υψηλής ακρίβειας πατενταρισμένοι πνευματικοί επικολλητές, πλήρως ασφαλής. Ακίνδυνοι στη χρήση εκ κατασκευής.

DIGI DPS-5000 DIGI DPS-5000

DIGI DPS-5000

Ζυγιστική ετικετέζα βιομηχανικής χρήσης PC Based με οθόνη αφής 8.4? και έναν εκτυπωτή θερμικής ετικέτας.

Κατάλληλη μόνο για εργαστηριακή χρήση.

Περιγραφή
Ζυγιστική ικανότητα με διπλή υποδιαίρεση: 6kg με υποδιαίρεση 1/2gr ή 15kg με υποδιαίρεση 2/5gr ή 30kg με υποδιαίρεση 5/10gr (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Οθόνη χειρισμού: 4? TFT SVGA αφής.
Διαθέτει μεγάλη, ρυθμιζόμενη οθόνη, η οποία προσαρμόζεται στις προτιμήσεις του χειριστή.
Θερμικός εκτυπωτής: πλάτους 80mm. (12dot/mm, 300dpi)
Διαστάσεις ετικετών: 40 ? 80mm (Π) x 28 ? 240mm (Μ).
Ταχύτητα εκτύπωσης: 150mm/s.
Εκτύπωση υψηλής ανάλυσης στα 300dpi σε ετικέτα 80mm.
Πλατφόρμα ζύγισης: Ανεξάρτητη στιβαρή κατασκευή με ανοξείδωτο τάσι διαστάσεων: 342(Π) x 285(Μ) x 5 mm.
Δυνατότητα εκτύπωσης συστατικών ή/και αλλεργιογόνων χρησιμοποιώντας έντονη ή πλάγια γραφή (BOLD, Italic), υπογράμμιση κειμένων (Underline) και αντίθετη γραφή (inverse).
Ιδανική λύση για μικρές & μεγάλες επιχειρήσεις.

DIGI DPS-5600M DIGI DPS-5600M

DIGI DPS-5600M

Η ζυγιστική ετικετέζα DPS-5600 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο, ώστε να παρέχει στον χειριστή μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

Περιγραφή
Έγχρωμη οθόνη χειρισμού TFT LCD 12,1? αφής (touch-screen) και ανάλυσης 600x800, μέσω της οποίας γίνεται ο προγραμματισμός της ζυγιστικής ετικετέζας από τον χειριστή.
Κεντρική μονάδα προγραμματισμού.
Εκτυπωτή ετικετών νέας τεχνολογίας.
Εξωτερική πλατφόρμα ζύγισης.
Ανοξείδωτη βάση στήριξης.
Ζυγιστική ικανότητα με διπλή υποδιαίρεση: 15kg με υποδιαίρεση 2/5gr ή 30kg με υποδιαίρεση 5/10gr (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Χωρητικότητα μνήμης έως 8,8 GB. Η μεγάλη μνήμη μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε περισσότερες πληροφορίες σε κάθε κωδικό όπως συστατικά, εικονίδια, διατροφικές αξίες κλπ.
Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει ένα από τα 12 έτοιμα σχέδια ετικέτας (format) ή να δημιουργήσει νέα της αρεσκείας του, αφού η ετικετέζα παρέχει 80 κενά format ελεύθερης σχεδίασης.
Η οθόνη χειρισμού μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.
Ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης της οθόνης για βέλτιστη εργονομία.
Δυνατότητα εμφάνισης της ετικέτας προς εκτύπωση στην οθόνη χειρισμού, ώστε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε καλέσει τον σωστό κωδικό με τα σωστά στοιχεία.
Δυνατότητα απεικόνισης φωτογραφίας του προϊόντος στην οθόνη χειρισμού.
Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει έως 5 γλώσσες για τον προγραμματισμό ? χειρισμό της μηχανής και για την εκτύπωση της ετικέτας (Multilanguage printing).
Δυνατότητα εκτύπωσης γραμματοσειρών true type fonts (μικρούς ? κεφαλαίους χαρακτήρες), οι οποίες παρέχουν δυνατότητα αυξομείωσης σε οποιοδήποτε μέγεθος και παραμένουν ευκρινείς και ευανάγνωστες ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα επιλέξουμε.
Δυνατότητα εκτύπωσης συστατικών ή/και αλλεργιογόνων συστατικών τροφίμων, χρησιμοποιώντας έντονη ή πλάγια γραφή (BOLD, Italic), υπογράμμιση κειμένων (underline) και αντίθετη γραφή (inverse).
Διαθέτει ανεξάρτητη πλατφόρμα ζύγισης στιβαρής κατασκευής με ανοξείδωτο τάσι διαστάσεων: 342(Π) x 285(Μ) x 84,5(Y) mm.
Εξωτερικές διαστάσεις ετικετέζας (άνευ πλατφόρμας ζύγισης): 440(Π) x 400(B) x 750(Y) mm.
Διαθέτει θερμικό εκτυπωτή μέγιστου πλάτους εκτύπωσης 80mm (12dot/mm, 300dpi).
Πλάτος ετικέτας: 40-80 mm.
Μήκος ετικέτας: 28 ? 105 mm.
Ταχύτητα εκτύπωσης: 150mm/ s.
Διαθέτει σύστημα συγκράτησης της ετικέτας με αέρα.

DIGI DPS-800s DIGI DPS-800s

DIGI DPS-800s

ζυγιστική ετικετέζα DPS-800S είναι σχεδιασμένη να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο, ώστε να παρέχει στον χειριστή την μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

Περιγραφή
Ζυγιστική ικανότητα: 6kg με υποδιαίρεση 2g ή 10kg με υποδιαίρεση 5g ή 30kg με υποδιαίρεση 10g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Μνήμη έως 8,8 GB. Η μεγάλη μνήμη μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε περισσότερες πληροφορίες σε κάθε κωδικό όπως συστατικά, εικονίδια, διατροφικές αξίες κλπ.
Κονσόλα χειρισμού: Βιομηχανικού τύπου έγχρωμη οθόνη αφής 12,1? TFT LCD (Touch-screen) υψηλής ευκρίνειας και ειδικά διαμορφωμένη για χρήση σε υγρό περιβάλλον.
Λειτουργικό σύστημα σε περιβάλλον Windows (PC Based).
Πλήρης διαχείριση των λειτουργιών μέσω του ειδικά διαμορφωμένου λογισμικού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, με ελληνικό μενού χειριστή και παροχή πολλαπλών επιπέδων ελέγχου πρόσβασης των λειτουργιών ανά χειριστή.
Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει ένα από τα 12 έτοιμα σχέδια ετικέτας (format) ή να δημιουργήσει νέα της αρεσκείας του, αφού η ετικετέζα παρέχει 80 κενά format ελεύθερης σχεδίασης.
Η οθόνη χειρισμού μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.
Ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης της οθόνης για βέλτιστη εργονομία.
Δυνατότητα εμφάνισης της ετικέτας προς εκτύπωση στην οθόνη χειρισμού, ώστε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε καλέσει τον σωστό κωδικό με τα σωστά στοιχεία.
Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει έως 5 γλώσσες για τον προγραμματισμό ? χειρισμό της μηχανής και για την εκτύπωση της ετικέτας (Multilanguage printing).
Δυνατότητα εκτύπωσης γραμματοσειρών true type fonts, οι οποίες παρέχουν δυνατότητα αυξομείωσης σε οποιοδήποτε μέγεθος και παραμένουν ευκρινείς και ευανάγνωστες ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα επιλέξουμε.
Δυνατότητα εκτύπωσης συστατικών ή/και αλλεργιογόνων χρησιμοποιώντας έντονη ή πλάγια γραφή (BOLD, Italic), υπογράμμιση κειμένων (Underline) και αντίθετη γραφή (inverse).
Διαθέτει ανεξάρτητη εξολοκλήρου ανοξείδωτη πλατφόρμα ζύγισης στιβαρής κατασκευής διαστάσεων: 340(Π) x 250(Μ) mm.
Εξωτερικές διαστάσεις ετικετέζας: 800(Π) x 510(Μ) x 620(Υ) mm.
Δυνατότητα αποθήκευσης αρχείου (backup) όλων των στοιχείων της ετικετέζας μέσω θύρας USB.
Δυνατότητα απομακρυσμένου προγραμματισμού μέσω του λογισμικού Libra Industrial.
Δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας. Πλήρης έλεγχος της ετικετέζας μέσω Η/Υ και Internet.

DIGI HC-700 DIGI HC-700

DIGI HC-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ετικετέζα, με σύστημα εκτύπωσης και επικόλλησης αυτοκόλλητης ετικέτας στο πάνω μέρος του πακέτου. Μέγιστη δυναμικότητα έως 100 πακέτα ανά λεπτό.

Περιγραφή
Μέγιστη δυναμικότητα: Έως 100 πακέτα / λεπτό. Η ταχύτητα μειώνεται όσο αυξάνεται το μέγεθος του πακέτου και η διάσταση της ετικέτας.
Κονσόλα χειρισμού: Βιομηχανικού τύπου έγχρωμη οθόνη αφής 12.1? TFT LCD (Touch-screen) υψηλής ευκρίνειας και ειδικά διαμορφωμένη για χρήση σε υγρό περιβάλλον.
Λειτουργικό σύστημα σε περιβάλλον Windows (PC Based).
Πλήρη διαχείριση των λειτουργιών μέσω του ειδικά διαμορφωμένου Software, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, με ελληνικό μενού χειριστή και παρέχοντας πολλαπλά επίπεδα ελέγχου πρόσβασης των λειτουργιών ανά χειριστή.
Δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης των πακέτων στις μεταφορικές ταινίες με την χρήση φωτοκύτταρων (pack sensors) και επίβλεψης του χρόνου απόκρισης για την επικόλληση των ετικετών.
Διαστάσεις πακέτων : (Μ) 80 ? 400mm (Π) 40 ? 400mm (Y) 230mm max.
Διαστάσεις ετικέτας: 30-80mm (Π), 28-150mm (Μ).
Διαστάσεις ρολού ετικετών: Εξωτερική διάμετρος ρολού: 300mm, Εσωτερική διάμετρος ρολού: 76mm.
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 ~ +40°C.
Εξωτερικές Διαστάσεις: Ύψος ταινιών: 755-920mm (std frame), 850-1015mm (med frame), 945-1100mm (tall frame) (οριζόμενο κατά την παραγγελία).
Τροφοδοσία ρεύματος: 220V/50Hz μονοφασικό.
Κατασκευή: Από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά κατεργασμένο αλουμίνιο.

DIGI HI-700 (Υψηλή Ταχύτητα) DIGI HI-700 (Υψηλή Ταχύτητα)

DIGI HI-700 (Υψηλή Ταχύτητα)

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 130 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω ή/και στο κάτω μέρος του πακέτου.

Περιγραφή
Ζυγιστική ικανότητα: 3kg με υποδιαίρεση 1g ή 6kg με υποδιαίρεση 1g ή 12kg με υποδιαίρεση 2g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Ταχύτητα παραγωγής: έως 100 πακέτα/λεπτό (std), έως 130 πακέτα/λεπτό (EVO).
Διαστάσεις πακέτων (std scale): (Μ) 80-300mm,(Π) 40-250mm,(Υ) 180mm.
Διαστάσεις πακέτων (long scale): (Μ) 80-475mm,(Π) 40-250mm,(Υ) 180mm.
*Η ταχύτητα παραγωγής για τον τύπο long scale κυμαίνεται έως 80 πακέτα/λεπτό.
Οδηγοί πακέτων: Ρυθμιζόμενοι οδηγοί.
Θερμική κεφαλή εκτυπωτή: 80mm / 108mm (opt) @300dpi.
Ταχύτητα εκτύπωσης: 260mm/sec.
Διαστάσεις ετικέτας: (Π) 30-120mm,(Υ) 28-150mm.
Ρολό ετικέτας: 300mm διάμετρος.
Πυρήνας ετικέτας: 76mm διάμετρο με εσωτερικό ή εξωτερικό τύλιγμα.
Σύστημα επικόλλησης ετικέτας: Με αέρα (Airbox multijet) ή με 9 έμβολα (Finger touch).
Τροφοδοσία: 220V ΑC 50Hz.
Παροχή αέρα: 4-6 bar 50-300lts/min.
Δυνατότητα σύνδεσης με παραπάνω από δύο ετικετέζες στο πάνω ή στο κάτω μέρος του πακέτου.
Ιδανική για προϊόντα σταθερού βάρους (checkweigher) ή μεταβλητού βάρους.
Βασισμένη σε τεχνολογία Η/Υ σε περιβάλλον Windows.
Μπορεί να δεχθεί διαφορετικά συστήματα απόρριψης πακέτων (RJ-700), ειδικούς ιμάντες τύπου V για προϊόντα στρογγυλά ή κυλινδρικά, μακρύτερο ιμάντα ζύγισης (long scale) για προϊόντα μεγάλου μήκους καθώς και σύστημα ελέγχου της ετικέτας με κάμερα για την ορθή αναγραφή των στοιχείων και του barcode (VIS-Mi).
Εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσα γραμμή παραγωγής.

DIGI LI-700D (Χαμηλή ταχύτητα ? Δυναμικής Ζύγισης) DIGI LI-700D (Χαμηλή ταχύτητα ? Δυναμικής Ζύγισης)

DIGI LI-700D (Χαμηλή ταχύτητα ? Δυναμικής Ζύγισης)

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 65 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

Περιγραφή
Ζυγιστική ικανότητα: 6kg με υποδιαίρεση 1g ή 10kg με υποδιαίρεση 2g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Ταχύτητα παραγωγής: έως 65 πακέτα/λεπτό.
Διαστάσεις πακέτων (std scale): (Μ) 80-300mm, (Π) 40-250mm, (Υ) 180mm.
Διαστάσεις πακέτων (long scale): (Μ) 80-475mm, (Π) 40-250mm, (Υ) 180mm.
*Η ταχύτητα παραγωγής για τον τύπο long scale κυμαίνεται έως 40 πακέτα/λεπτό.
Οδηγοί πακέτων: Ρυθμιζόμενοι οδηγοί.
Θερμική κεφαλή εκτυπωτή: 80mm / 108mm (opt) @300dpi.
Ταχύτητα εκτύπωσης: 260mm/sec.
Διαστάσεις ετικέτας: (Π) 30-120mm, (Υ) 28-150mm.
Ρολό ετικέτας: 300mm διάμετρος.
Πυρήνας ετικέτας: 76mm διάμετρο με εσωτερικό ή εξωτερικό τύλιγμα.
Σύστημα επικόλλησης ετικέτας: Με αέρα (Airbox multijet) ή με 9 έμβολα (Finger touch).
Τροφοδοσία: 220V ΑC 50Hz.
Παροχή αέρα: 4-6 bar 50-300lts/min.
Ιδανική για προϊόντα σταθερού βάρους (checkweigher) ή μεταβλητού βάρους.
Βασισμένη σε τεχνολογία Η/Υ σε περιβάλλον Windows.
Μπορεί να δεχθεί διαφορετικά συστήματα απόρριψης πακέτων (RJ-700), ειδικούς ιμάντες τύπου V για προϊόντα στρογγυλά ή κυλινδρικά, μακρύτερο ιμάντα ζύγισης (long scale) για προϊόντα μεγάλου μήκους καθώς και σύστημα ελέγχου της ετικέτας με κάμερα για την ορθή αναγραφή των στοιχείων και του barcode (VIS-Mi).
Εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσα γραμμή παραγωγής.

DIGI LI-700E(Χαμηλή Ταχύτητα-Στατικής Ζύγισης) DIGI LI-700E(Χαμηλή Ταχύτητα-Στατικής Ζύγισης)

DIGI LI-700E(Χαμηλή Ταχύτητα-Στατικής Ζύγισης)

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 45 πακέτων ανά λεπτό στατικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

Περιγραφή
Ζυγιστική ικανότητα: 6kg με υποδιαίρεση 2g ή 10kg με υποδιαίρεση 5g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Ταχύτητα παραγωγής: έως 45 πακέτα/λεπτό.
Διαστάσεις πακέτων (std scale): (Μ) 80-300mm,(Π) 40-250mm,(Υ) 180mm.
Διαστάσεις πακέτων (long scale): (Μ) 80-475mm, (Π) 40-250mm, (Υ) 180mm.
*Η ταχύτητα παραγωγής για τον τύπο long scale κυμαίνεται έως 33 πακέτα/λεπτό.
Οδηγοί πακέτων: Ρυθμιζόμενοι οδηγοί.
Θερμική κεφαλή εκτυπωτή: 80mm / 108mm (opt) @300dpi.
Ταχύτητα εκτύπωσης: 260mm/sec.
Διαστάσεις ετικέτας: (Π) 30-120mm,(Υ) 28-150mm.
Ρολό ετικέτας: 300mm διάμετρος.
Πυρήνας ετικέτας: 76mm διάμετρο με εσωτερικό ή εξωτερικό τύλιγμα.
Σύστημα επικόλλησης ετικέτας: Με αέρα (Airbox multijet) ή με 9 έμβολα (Finger touch).
Τροφοδοσία: 220V ΑC 50Hz.
Παροχή αέρα: 4-6 bar 50-300lts/min.
Ιδανική για προϊόντα σταθερού βάρους (checkweigher) ή μεταβλητού βάρους.
Βασισμένη σε τεχνολογία Η/Υ σε περιβάλλον Windows.
Μπορεί να δεχθεί διαφορετικά συστήματα απόρριψης πακέτων (RJ-700), ειδικούς ιμάντες τύπου V για προϊόντα στρογγυλά ή κυλινδρικά, μακρύτερο ιμάντα ζύγισης (long scale) για προϊόντα μεγάλου μήκους καθώς και σύστημα ελέγχου της ετικέτας με κάμερα για την ορθή αναγραφή των στοιχείων και του barcode (VIS-Mi).
Εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσα γραμμή παραγωγής.

DIGI MI-700 (Μέση Ταχύτητα) DIGI MI-700 (Μέση Ταχύτητα)

DIGI MI-700 (Μέση Ταχύτητα)

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 80 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

Περιγραφή
Ζυγιστική ικανότητα: 6kg με υποδιαίρεση 1g ή 12kg με υποδιαίρεση 2g (οριζόμενη κατά την παραγγελία).
Ταχύτητα παραγωγής: έως 80 πακέτα/λεπτό.
Διαστάσεις πακέτων (std scale): (Μ) 80-300mm,(Π) 40-250mm,(Υ) 180mm.
Διαστάσεις πακέτων (long scale): (Μ) 80-475mm,(Π) 40-250mm,(Υ) 180mm.
*Η ταχύτητα παραγωγής για τον τύπο long scale κυμαίνεται έως 60 πακέτα/λεπτό.
Οδηγοί πακέτων: Ρυθμιζόμενοι οδηγοί.
Θερμική κεφαλή εκτυπωτή: 80mm / 108mm (opt) @300dpi.
Ταχύτητα εκτύπωσης: 260mm/sec.
Διαστάσεις ετικέτας: (Π) 30-120mmΥ 28-150mm.
Ρολό ετικέτας: 300mm διάμετρος.
Πυρήνας ετικέτας: 76mm διάμετρο με εσωτερικό ή εξωτερικό τύλιγμα.
Σύστημα επικόλλησης ετικέτας: Με αέρα (Airbox multijet) ή με 9 έμβολα (Finger touch).
Τροφοδοσία: 220V ΑC 50Hz.
Παροχή αέρα: 4-6 bar 50-300lts/min.
Ιδανική για προϊόντα σταθερού βάρους (checkweigher) ή μεταβλητού βάρους.
Βασισμένη σε τεχνολογία Η/Υ σε περιβάλλον Windows.
Μπορεί να δεχθεί διαφορετικά συστήματα απόρριψης πακέτων (RJ-700), ειδικούς ιμάντες τύπου V για προϊόντα στρογγυλά ή κυλινδρικά, μακρύτερο ιμάντα ζύγισης (long scale) για προϊόντα μεγάλου μήκους καθώς και σύστημα ελέγχου της ετικέτας με κάμερα για την ορθή αναγραφή των στοιχείων και του barcode (VIS-Mi).
Εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσα γραμμή παραγωγής.

DIGI SM-5300 / SSY DIGI SM-5300 / SSY

DIGI SM-5300 / SSY

Υπερυψωμένος, τροχήλατος ηλεκτρονικός ζυγός λιανικών πωλήσεων-τυποποίησης τεχνολογίας PC- Based με εκτύπωση ετικέτας.

Περιγραφή
Υπερυψωμένη, τροχήλατη πλατφόρμα ζύγισης εξολοκλήρου ανοξείδωτη διαστάσεων 50 x 60 x 45cm.
Διαθέτει 4 ρόδες για την εύκολη μεταφορά του ζυγού.
Συνδυάζεται με τους ζυγούς της σειράς SM-5300.

Σελίδα 1 από 2